KEFO Services is een service- en klusbedrijf voor klussen in en om het huis, bedrijf of op kantoor. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt, het juiste gereedschap of de handigheid. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan snel langer worden. Om daar nu meteen een aannemer voor te bellen, is misschien ook wat overdreven. Voor dit soort opdrachten is KEFO Services het aangewezen adres. Ook voor grotere klussen kunt u uiteraard bij KEFO Services terecht.

KEFO Services is opgericht na jarenlange ervaring in technische branche, daarom besloten wij een bedrijf op te zetten in deze technische branche. En dat bleek de juiste beslissing. Met vakkundigheid en enthousiasme wordt de ene na de ander lijst naar tevredenheid weggewerkt.

KEFO Services denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Heb je een klus die maar blijft liggen en waarvoor je niet de juiste persoon weet te vinden? KEFO Services komt graag vooraf langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Er is genoeg mogelijk. Betaling per uur, per dag, per project, het is gewoon bespreekbaar. Zelf je materialen aanschaffen? Ook dat kan natuurlijk gewoon bij ons. Flexibiliteit, kwaliteit en oplossingsgerichtheid zijn de kernwaarden van KEFO Services.

Indien het nodig is, wordt er ook kennis en kunde ingeschakeld van andere partijen. Met deze samenwerkingen zorgen wij ervoor dat geen klus te gek is!

Wil je graag een vrijblijvende offerte van ons ontvangen, dan kun je een offerteaanvraag bij ons doen. Zo kunnen wij je vooraf de richtlijnen voor jouw klus in kaart brengen. Om je offerteaanvraag zo volledige mogelijk te maken en te beoordelen willen wij je vragen om van de situatie wat foto’s mee te zenden.